Welkom bij MP Entertainment

BEN JIJ ARTIEST EN OP ZOEK NAAR GELUID BEL / APP.:  06 29 403 801 

Nigel Andrews.

BOEK NU


Energiek, hip, modern en altijd vrolijk! Een ras-entertainer met verschillende kwaliteiten. Dat is Nigel Andrews. Een zanger en entertainer die zich prima in de kijker weet te werpen bij het publiek tijdens optredens.
Van het Hollandse levenslied tot een heerlijke klassieker uit de jaren 60. Nigel maakt er bij elke gelegenheid een feestje van!

In maart 2018 is Andrews de studio ingedoken om zijn allereerste eigen single op te nemen. Dit deed hij samen met de jongens van Sonic Solutions in Roosendaal. Het nummer ‘Ik Doe Mijn Eigen Ding’ (2018) is een swingend up tempo nummer dat lekker blijft hangen. 

Een jaar later is Nigel opnieuw de samenwerking aangegaan met de jongens uit Roosendaal. De feestelijke tweede single ‘Laat alles los’ (2019) is een feit. Het lied is te downloaden in de bekende downloadshops of te beluisteren via de diverse streamingdiensten. 

Door aan eigen repertoire te werken wil de zanger niet alleen iets voor zichzelf neerzetten maar hoopt hij ook onderscheidend genoeg te zijn te opzichte van andere artiesten. 

Sinds begin 2019 is Andrews één van de vaste zangers in de Après Skihut in Rotterdam. Ook presenteert hij verschillende spel en diner shows voor Sfeerhoreca Rotterdam.

Momenteel treedt Nigel door heel het land op als zanger, entertainer en presentator met een veelzijdig en afwisselend repertoire.