Deze Artiesten maken gebruik van MP Entertainment


Rudi Rozenberg

Bij zijn live shows komen Nederlandstalige, maar natuurlijk ook veel Duitse hits vorbei. Dat maakt Rudi Rozenberg een graag geziene gast op Oktoberfeesten en Après-Ski Party’s! Het winterseizoen van 2018 begon al gelijk goed met Rudi’s eerst single. Een feestelijke versie van de klassieker “Du” van Peter Maffay. Deze knaller, waarvan de clip is opgenomen op de bekende Heise Bierfesten, is geproduceerd door après-ski König: DJ Maurice. Na het succes met ‘Du’ volgden singles ‘Sex in the Snow’, een bekend deuntje met een volledig eigen tekst erop gevonden door Rudi, en afgelopen jaar knalde Rudi Rozenberg de skipiste af met ‘De Bass Moet Knallen’ – een ode aan alle artiesten die door de corona pandemie thuis zaten.

 

Riny Valentijn

Riny is een veelzijdige artiest, die zeker niet mag ontbreken op uw evenement.

Met zijn klassiekers en nummers van deze tijd weet hij het publiek iedere keer opnieuw mee te nemen op zijn muzikale rondreis.
Er zijn al diverse eigen singles uitgekomen van deze fantastische artiest.
Kortom, het is geen feest als Riny niet is geweest!

Zangeres Nomi

Ze was drie jaar toen zong ik al Engels talige liedjes op de bar waar mijn moeder werkte . Op mijn 17 jaar zong ik in een meiden groepje .
Groepje bestond uit mijn stiefzus Jeannette en schoonzus Christel.
Op mijn 24 jaar zong ik een liedje voor mijn schoonmoeders 60ste verjaardag . Daar was elbo een radio piraat uit Rotterdam aanwezig .
Hij vond dat ik talent had . Hij is optredens gaan verzorgen .zo is het begonnen . Heb nog aan twee tv programma’s mee gedaan 1 van bolland en bolland de x factor En 1 van Paul de leeuw hij zocht een nieuwe Dutch diva. Dat filmpje is te zien op YouTube
Daarna heb ik opgetreden met eydie we waren toen the soul angels dat heeft 5 jaar geduurd . Daarna zijn we ieder ons weg gegaan . Ze is nu solo bezig .


Nick Nicolai

Nick bekend van Holland Got Talent Inmiddels deelde Nick met Alain Clark het podium in de schouwburg in Gouda. Tijdens een concert zong hij It’s A Man’s World van James Brown. Hij trad op tijdens de Jaarmarkt en deed mee aan een zangwedstrijd voor de Gouden Schoolbank, waarbij Ali B. aanwezig was. Hij zong bij Radio 538 voor Warchild en deed mee aan The Voice Of Cabauw. Maar dat is allemaal nog niet genoeg voor Nick. 2016 staat dan ook in het teken van zijn droom: doorbreken als zanger! Nick Nicolai heeft 2 keer opgetreden in het voorprogramma van glennis grace en heeft in de ziggodome gestaan samen met partyraiser bij exclusive holland XXL voor 15.000 mensen. en heeft ook samen met partyraiser op dominator gestaan voor meer dan 50.000 mensen. Nick Nicolai heeft in 2019 zijn nummer Here i am gelanceerd die te beluisteren is op spotify , iTunes , YouTube ,etc.

Nigel Andrews

Energiek, hip, modern en altijd vrolijk! Een ras-entertainer met verschillende kwaliteiten. Dat is Nigel Andrews. Een zanger en entertainer die zich prima in de kijker weet te werpen bij het publiek tijdens optredens.
Van het Hollandse levenslied tot een heerlijke klassieker uit de jaren 60. Nigel maakt er bij elke gelegenheid een feestje van!

 

Zanger Dirk

Dirk is begonnen met zingen toen hij 3 ½ jaar was met het liedje van Frans Bauer (heb je even voor mij) want daar was Dirk erg gek van, en dat zong hij dan ook elke dag. Toen brak zijn 4e verjaardag aan en hij vroeg een microfoon voor zijn verjaardag en die kreeg hij dan ook. 
Toen hadden we bij ons op het dorp in Zaamslag een feestje en daar kwam Roel Britting zingen. En we vertelden dat Dirk ook zo graag deed zingen, en Roel ging naar Dirk en liet hem dan ook zingen. We namen het besluit om hem in te schrijven voor zangles. Hierna hebben we gezocht naar de zanglerares van Frans Bauer. Via Jan van Est hebben we het nummer kunnen krijgen. Na lang wachten krijgt Dirk nu zangles en dit reflecteert in zijn hits. Deze zijn een enorm succes!

Ray Sanders

Ray zijn passie is zoveel mogelijk mensen blij maken met zij optreden deze Rotterdammer mag dan ook echt niet missen op uw feest van nederlands tot engelstalig oftwel van het levenslied tot oude rock en rol weet hij toch ieder feest tot een hoogte punt te bereiken