Welkom bij MP Entertainment

BEN JIJ ARTIEST EN OP ZOEK NAAR GELUID BEL / APP.:  06 29 403 801 

Edwin van der Toolen

De muziek
Edwin van der Toolen, een graag geziene artiest op de Nederlandse podia en op de nationale tv. De ware magie; de gulle lach, het entertainment en het feilloze gevoel voor repertoirekeuze. Naast zijn eigen tracks, zingt dit feestbeest alles wat maar enigszins een hoog meezinggehalte heeft! De liefde voor dit repertoire heeft Edwin opgedaan tijdens zijn gastoptredens bij Toppers In Concert in de Johan Cruijff ArenA.

Van de kleine bruine kroeg tot de grootste bedrijfsfeesten en festivals, Edwin zet de boel in een handomdraai op zijn kop: “Je moet de optredens een beetje zien in het licht van De Toppers: Veel medleys, Nederlands en Engels, maar bij ieder liedje weet je één ding zeker: Het wordt meeblèren geblazen!”

De televisieprogramma’s
Dat er met Edwin wat te lachen valt is ook in televisieland niet onopgemerkt gebleven. Edwin was twee seizoenen te zien in het RTL4 programma 'All Together Now', waar gezocht werd naar de allerleukste en meest spraakmakende talenten van Nederland. Edwin maakte deel uit van de jury genaamd 'de 100', waarin Chantal Janzen regelmatig bij Edwin kwam polsen wat hij er nou allemaal van vond. Met een ongezouten mening, maar ook flinke lachsalvo's tot gevolg.
Een handige Harry is hij ook, want hij werd 4e bij de SBS6 succesformule ‘De Alleskunner VIPS’. Inmiddels is hij samen met zijn boezemvriend Robin zijn eigen YouTube-serie begonnen: ‘Edwin & Robin Op Dolle Toeren’. Een realityshow waarin de mannen heel Nederland doorkruisen met een knalgele camper: een aaneenschakeling van hilarische momenten. En het wordt nog gekker, want de mannen zijn samen de studio ingedoken en komen medio juni met een heuse single; ‘Zomerzon’.

Het platencontract
In de eerst helft van 2023 tekende Edwin een felbegeerd platencontract bij NRGY Music! “Deze maatschappij is een van de meest toonaangevende platenmaatschappijen van Nederland. Ik kan dan ook niet trotser zijn dat ik onder deze professionele vleugels Nederland mag gaan veroveren”, aldus Edwin.